ONZE WINKEL

Natuurwinkel De Groene Tak staat voor heerlijk genieten van eerlijk en puur eten. Vandaar ons uitgebreide vers assortiment aan groenten en fruit, ambachtelijk gebakken broden en gebak en heerlijke kazen. Waar mogelijk kiezen wij voor lokale en Nederlandse producten, optimaal aangevuld met al het lekkers van over de grens. Ook hebben we een zeer groot assortiment aan droogwaren en een mooie selectie aan verzorgingsproducten.

 

Wij kiezen heel bewust voor producten die met zorg en aandacht zijn geteeld en altijd geproduceerd worden met respect voor mens, dier en milieu. De natuur zit niet voor niets in onze winkelnaam. Vandaar dat al onze producten van biologische of Demeter kwaliteit zijn. Wij zijn natuurliefhebber in hart en nieren en delen onze passie en kennis graag met u. Door u te laten voelen, proeven en delen in al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.

 

Lekkere eet ideeën en recepten delen wij graag met u en u kunt bij ons altijd terecht voor tips en advies.

Ook voor voedingsadvies met betrekking tot diëten bent u bij ons op het juiste adres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glutenallergie, zuivelallergie, een suikervrij dieet, intoleranties enzovoorts. Onze uitgebreide kennis wordt perfect aangevuld door ons ruime assortiment om uw mogelijkheden te optimaliseren. Want heerlijk genieten van een van de geneugten des levens, moet voor iedereen mogelijk zijn.

 

U bent van harte welkom.

 

Irene