Kokos bananen koek met kersen

Vrij van gluten, zuivel, ei, soja, gist en geraffineerde suikers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakblik van 25 bij 25 cm

 

Meng alle droge ingrediënten goed door elkaar in een kom.

Prak de bananen fijn met een vork en voeg het samen met de gesmolten kokosboter en de rijstkokosmelk toe aan het deeg. Kneed alles goed door elkaar.

Vet het bakblik in en vul het met het deeg.

Bak het op 180 graden gedurende 35 minuten afhankelijk van de kracht van je oven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

125 gr kokosmeel

125 gram havermout (gecertificeerd glutenvrije als je coeliakie hebt)

50 gr kokosboter (smelten voor gebruik)

3 bananen

100 gr gedroogde kersen

100 gram kokosflakes (deze hebben meer “bite” dan de kokosrasp)

 

350 ml rijstkokosmelk

15 gr chiazaden

10 gram gemalen psylliumvezels

3 gr vanille

snuf kaneel

10 gram wijnsteen bakpoeder

50gr kokossuiker ( of meer als je van zoet houdt)